Deze blog is de virtuele 'etalage' van 'L'Aiguille de Jolie', het gelijknamige naai-atelier uit Lubumbashi, opgezet door mezelf (Jolie) en mijn 'maman' Dorcas. Voorlopig is het aanbod beperkt tot originele handgemaakte keukenschorten van Afrikaanse pagnes. Binnen afzienbare tijd zullen we het aanbod echter uitbreiden met handgemaakte hemden, (hand)tassen, juwelen enz. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan zeker in voor de updates (rechterkolom)

woensdag 1 februari 2012

De nieuwe collectie keukenschorten is gearriveerd!

2 keer heuglijk nieuws: de nieuwe collectie keukenschorten is uit Lubumbashi gearriveerd. Naar aanleiding hiervan, presenteren we ook onze nieuwe webshop die je kan vinden op:


http://www.etsy.com/shop/LAiguilledeJolie#

Vanaf vandaag zullen we deze blog blijven gebruiken om jullie te informeren over het reilen en zeilen van L'Aiguille de Jolie', de verkoop zal voortaan echter via de webshop verlopen.

Om jullie alvast goesting te doen krijgen, bij deze alvast enkele van de nieuwe creaties. Akkoord, de modellen en de omgeving zien er wat minder aantrekkelijk uit dan vorige keer, maar zo worden jullie niet afgeleid van de keukenschorten zelf :-). Volgende keer maken we dat zeker goed!








Wil je de andere schorten ook bewonderen, klik dan door naar



http://www.etsy.com/shop/LAiguilledeJolie#

Geen opmerkingen:

Een reactie posten